Ny forretningsfører?

Med Eiendoms-advokat.no® i Oslo som forretningsfører får dere en profesjonell og trygg forretningsfører. Vi samarbeider med vårt regnskapskontor og fører ikke bare regnskap, men sørger for betryggende forretningsførsel av hele driften. Visste du at sameiets eller borettslagets forsikring kan dekke utgifter til advokat for sameiet?

Vi har ikke bare konkurransedyktige priser, men sørger for trygghet og korrekt forvaltning knyttet drift av sameier og boligselskaper. Vi sørger for at de lovpålagte plikter følges og at sameiet har en trygg drift. Når dere inngår en avtale med oss innhenter vi straks all relevant informasjon for kunden og er klare ved overtakelse av oppdraget.

Sameier og borettslag har en forsikringsdekning til advokat på sin bygningsforsikring. Dekningssummen er her normalt kr 250.000,-.

Sameiets / borettslagets forsikringsselskap vil dekke nødvendige kostnader til advokat ved tvister som sameiet er en del av. Dette gjelder for eksempel saker mot beboere som har gjeld til sameiet.

Kontakt Eiendoms-advokat.no® i Oslo for en uforpliktende samtale og et konkurransedyktig tilbud for forretningsførsel.

Spør oss nå

  • Skriv inn nøyaktig og detaljert, så får du et best mulig svar.
  • Du får svar innen 5 dager. 
Navn: *
Adresse: *
E-post: *
Telefon: *

Din henvendelse: *
* Fyll ut